Itt mindent megtalálsz, hogy felkészülten érkezz az eseményre!

Ezen az oldalon összegyűjtöttük Neked a legfontosabb tudnivalókat a verseny napjára. Parkolás, regisztráció, mit hol találsz, bemelegítés, versenyzés, díjkiosztó, egyéb programokon való részvétel, mindent megtalálsz egy helyen, ezen az oldalon.

 

   Rajtlista 


Rendezvény

HALLOWEEN NIGHT RUN

Szervező: EDUSPORT SPORTEGYESÜLET - www.edusport.hu

Helyszín

47°35'50.7"N 19°21'09.7"E
Beregszász-sétány - Futókör kereszteződés, Gödöllő, 2100
https://maps.app.goo.gl/dpHaAoFxrTXLWtLw8

Parkolás

Az érdeklődők a Gödöllői Művészetek Háza parkolójában parkolhatnak.
Gödöllőn a HÉV megállók közvetlen közelében számos parkolási lehetőség található, a Szabadság téri és a Palotakerti HÉV megállótól pár perc sétával elérhető a helyszín.

Regisztráció - rajtszámátvétel 16:50-től

Rajtszámátvétel az információs és regisztrációs pultnál október 31-én 16:50-től lehetséges. A rajtszámokat referenciaszám alapján azonosítjuk, így kérjük az visszaigazoló e-mailben található REFERENCIASZÁMOT/ HIVATKOZÁSI SZÁMOT mondd be kollégáinknak az átvételkor.

Alapesetben az együtt nevezett versenyzők rajtszámait borítékban, együtt adjuk ki. Ha nem szeretnéd minden veled együtt nevezett versenyző rajtszámát átvenni, kérlek, jelezd átvételkor!

Rajtszámviselés

A nevezett versenyzők (akik nem az ingyenes futásra regisztráltak) az azonosításukhoz szükséges, chippel nem ellátott rajtszámot kapnak, amelynek viselése a futam alatt javasolt. A rajtszámot elöl és a ruhák felett szükséges viselni és a pólóhoz a mellékelt biztosítótűvel kell rögzíteni. Biztosítótűket a rajtcsomagba teszünk, de a regisztrációnál is találsz. Gondoskodj róla, hogy a rajtszámod helyesen és jól legyen rögzítve! Ezen az eseményen nincs hivatalos időmérés, de saját eszközzel mért eredményeket rögzítjük és feltöltjük!

Általános orvosi tudnivaló

A versenyen mindenki saját felelősségére indul! A helyszínen orvosi személyzet lesz jelen. Amennyiben a verseny napján a rajt előtt valamilyen panaszod merülne fel, kérjük, keresd a regisztrációs pultnál az illetékest. Ha futás közben rosszul lennél, vagy bármilyen szokatlan tünetet éreznél magadon, kérjük, hogy lassíts, jelezd futótársaidnak, kérj segítséget! Kérjük, hogy felkészülten vegyél részt a versenyen. Kérjük, hogy betegen, sérülten, lázasan, hányás vagy hasmenés után ne indulj a versenyen, jelezd nekünk a problémát és lehetőséget adunk, hogy a távot későbbiekben teljesítsd. Légy felelős önmagadért és sportolj mindig óvatosan!

Csomagmegőrzés

A regisztráció mellett ingyenes ruhatárat biztosítunk 17.00-tól, ahová elhelyezhetők a versenyzők csomagjai. A csomagmegőrzés ingyenes, kizárólag rajtszám felmutatásával vehető igénybe. Egy zsákot adunk, amelyre felírjuk a versenyző rajtszámát, ezért annak kiváltásához is majd a rajtszám felmutatása szükséges. A 21:10-ig ki nem váltott csomagok, november 2-án 10 órától vehetők át az EDUSPORT székhelyén (Gödöllő, Mátyás király utca 6.).

Helyszíni nevezés

Lehetőség van korlátozott számban helyszíni nevezésre, de mivel a létszámlimit miatt ezt nem tudjuk garantálni, kérjük, hogy indulás előtt ezt még ellenőrizzétek le a weboldalon. Ha esetleg már lezártuk a nevezést, itt biztosan feltüntetjük.
A helyszíni nevezés is a saját mobileszközön történik. Add le nevezésed a telefonodon, és a regisztrációs pultnál a nyomtatást követően vedd át a rajtszámod. Amennyiben a nevezés leadását nem tudod egyedül megoldani, kollégáink felveszik az adataidat.

Befutó

Megkérünk minden versenyzőt, hogy a táv teljesítése után a futókört a kijelölt irányban hagyja el. A frissítőpontot úgy közelítsék meg, hogy a közben érkező futókat ne akadályozzák. A befutócsomagok és érmek átadása a regisztrációs pultnál történik.

Bemelegítés

Ezen az eseményen a folyamatos rajt miatt nincs csoportos bemelegítés, de igény esetén fordulj kollégánkhoz, aki szívesen segít a szakszerű bemelegítésben!

Rajt: 17:00-20:50 között bármikor

Minden induló saját időbeosztása szerint akkor rajtol amikor szeretne és annyi kört teljesít, amennyit szeretne.

Eredményhirdetések

A rendezvény ideje alatt folyamatos a körönkénti teljesítés díjazása, azaz minden kör végén adunk egy cukorkát.

21:00 órakor pedig kihirdetjük az alábbi eredményeket:

  • Leghosszabb távot teljesítő futó (igazolás módja: saját mérőeszköz vagy arról készült fotó bemutatása)

  • Legfiatalabb lány futó (a nevezettek között)

  • Legfiatalabb fiú futó (a nevezettek között)

  • Legidősebb futó (a nevezettek között)

  • Legjobb jelmezben érkezett futó (közönségszavazat alapján)